ISO certifikovaný kojovej kyseliny prášok, kozmetické suroviny zubov a freckledouble kyselina palmitová prášok, dostupný skladom
ISO certifikovaný kojovej kyseliny prášok, kozmetické suroviny zubov a freckledouble kyselina palmitová prášok, dostupný skladom
Sku: w1143
(4 Recenzie)
Novinka

€15.97 €17.95

Popis:

Opíšte

Kojovej kyseliny je druh špecializovaného inhibítor pre melanínu. To môže zabrániť tyrozinázu činnosti prostredníctvom syntetizovať s iónov medi v bunkách po prechode do kožných buniek. Kojovej kyseliny a jeho derivátov má lepšie inhibičný účinok na tyrozinázu než akékoľvek iné kože bieliace činidlá. V súčasnosti je priradené do rôznych druhov kozmetiky na liečenie pehy, škvrny na pokožke starý muž, pigmentácie a akné.

1.Kojovej kyseliny je druh špecializovaného inhibítor pre melanínu. To môže zabrániť tyrozinázu činnosti prostredníctvom syntetizovať s iónov medi v bunkách po prechode do kožných buniek. Kojovej kyseliny a jeho derivátov má lepšie inhibičný účinok na tyrozinázu než akékoľvek iné kože bieliace činidlá. V súčasnosti je priradené do rôznych druhov kozmetiky na liečenie pehy,škvrny na pokožke starý muž,pigmentácie a akné.

2. Kojovej kyseliny možno tiež elimináciu voľných radikálov, posilňuje bunkovú aktivitu buniek a udržiavať potraviny v čerstvom stave.

3.Kojovej kyseliny má tiež antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti.

Kojovej Kyseliny Prášok Bielenie Pokožky Kojovej Kyseliny CAS 501-30-4

Food použitie kojovej kyseliny môžu byť použité na cut ovocie, aby sa zabránilo oxidatívnym browning, morské plody zachovať ružovej a červenej farby.

v kozmetike zosvetliť pokožky. Ako príklad druhého, to sa používa na liečbu kožných ochorení ako melasma.

Denne chemikálie materiál, Kojovej kyseliny môžu inhibuje caseinase syntéza, potom pokožky, bráni tvorbe melanínu, kojovej kyseliny, a to deriváty sú široko používané vo vysokej kvalite leštenie kozmetické, vaňa krém midtoothpaste. Výrobky obsahujúce kojovej kyseliny môže liečiť pehaveniu, akné, pigmentácie a macula efektívne bez akýchkoľvek toxických a zlé výsledky, V súčasnosti, kojovej kyseliny použitie úrovni pridané v kozmetických sumy na 0,2-1,0 percenta.

Lekárske použitie: Kojovej kyseliny má tiež antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti. Kojovej kyseliny, a to deriváty sa využívajú ako dôležitý materiál v antibiotikum - cethamycin, mírnící bolesť, a antiphlogistic výroby.

Pesticídov Biologické hnojivo s 0.51.0% Kojovej kyseliny má jednoznačne vplyv na zvýšenie produkcie oboch potraviny a greenstuff.

Iní Kojovej kyseliny môžu byť film despecking agent a žehlička ananysis činidla.

Aplikácia

1. Kojovej kyseliny, je nový kože bieliace činidlo,môže sa zabránilo tvorbe melanínu tým, že inhibuje aktivitu tyrase, efektívny pomer môže byť do výšky až 80%,tak Kojovej kyseliny dipalmitate majú evidentne bieliaci účinok a efekt je silnejší ako Kojovej Kyseliny Dipalmitate.

2. Kojovej Kyseliny je široko používaný v bielenie kozmetické uplatniť ako skin lightening agent vzhľadom na jej potenciál na inhibíciu enzýmu tyrozinázu. Tyrozinázu je nevyhnutné pre syntézu melanínu, ktorý ponúka pokožky, jej sfarbenie.

3. Kojovej Kyseliny má tiež antibakteriálne, protiplesňové a antioxidačné atribúty. Kojovej kyseliny dipalmitate môže chrániť pred ovocie z hnednutie a je tiež aplikované na zachovanie ružový a červený odtieň morské plody.

4. Kojovej Kyseliny môže byť tiež použitý v antibiotickej syntetické medziproduktov a produktov, poľnohospodárstvo rastlín tutelage a chemického činidla, ect.

5.Starostlivosť o pleť, sun care, bielenie pokožky/zosvetlenie, liečba pigmentového poruchami, ako sú starecké škvrny a pod.

Štítky: dc lab napájanie, laboratórny zdroj, farba holi, konjac, lesk nechtov, moringa osiva, kolagénu, Agar, maca koreň, resveratrol.

  • Druh: lesk
  • Zložka: Kojovej Kyseliny Prášok
  • NET WT: 100 g-1000 g
  • Množstvo: 999
  • Použitie: Telo
  • Číslo Modelu: 567896

Súvisiace produkty